Предстоящи събития на 5 ноември
Секция: Предстоящи събития
05 Ноември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 5 ноември

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание. ***
София.
От 09.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет,ул. Eкзарх Йосиф, № 12 Пленумът на ВСС ще проведе заседание.
***
София.
От 10.00 ч. в Гранитна зала в Министерския съвет министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на СРЗИ д-р Илонка Маева и болнични директори ще дадат брифинг във връзка с разпространението на COVID-19 у нас.
***
София.
От 10.30 до 13.00 ч. виртуално ще се проведе конференция за Западните Балкани, организирана от евродепутата Илхан Кючюк.
***
София.
От 11.30 ч. в зала 132 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще проведе заседание.
***
София.
От 11.30 ч. в зала 142 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите ще проведе заседание.
***
София.
От 14.00 ч. в зала 356 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по енергетика ще проведе заседание.
***
София.
От 14.00 ч. в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление ще проведе заседание. ***
София.
От 14.15 ч. в зала 134 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове
ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 232 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по отбрана ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 130 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в пленарна зала на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по бюджет и финанси ще проведе съвместно заседание с
Комисията по здравеопазването и Комисията по труда, социалната и демографската политика.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 248 в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по културата и медиите ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 1/Източно крило в Народното събрание на пл. „Княз Александър I" Комисията по вероизповеданията и правата на човека ще проведе заседание.
***
Бургас.
От 10.00 до 17.00 ч. на кариера "Горно Езерово" ще се извършат контролирани взривни работи.
Видин.
От 13.30 ч. в Конферентния център на Областна администрация директорът на МБАЛ „Света Петка"-Видин д-р Ивета Найденова и д-р Жерар Шабани ще дадат брифинг.
***
Стара Загора.
От 11.00 ч. в зала 2 на Общината ще се проведе пресконференция с общински съветници, вносителите на проект на „Наредба за условията и реда за стимулиране на деца с високи постижения в Община Стара Загора".
***
Стара Загора.
От 13.00 ч. в двора на Клиниката по инфекциозни болести Народно читалище "Родина-1860" и фирма "АВ Акустик" ще отправят поздрав към медицинския екип и пациентите на Клиника по инфекциозни болести, в знак на благодарност към всички, които се борят на първа линия с вируса Ковид 19.