Виртуалните спортове в WinBet са хит сред играчите
Секция: СПОРТ
11 Ноември 2020 12:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виртуалните спортове в WinBet са хит сред играчите

/КРОСС/ Виртуалните спортове в онлайн букмейкърите се издигнаха до нови висини през последните години. В WinBet България залагащите на спорт могат да открият много нови възможности в раздела с Виртуални спортове. Играчите имат възможност да правят залози на виртуален футбол и виртуален баскетбол в раздела „Виртуални". Освен това има още игри на разположение от виртуалния свят. В секция „Виртуални+" може да се залага на гонки с куне, гонки с кучета, автомобилни състезания и тенис на маса.

Какво прави виртуалните спортове толкова интересни за залагащите?

В днешно време всеки иска събитията да се случват бързо. Точно това става в раздела с виртуални спортове, където залозите следват един след друг. Ще вземем за пример виртуалната футболна лига в win bet. Тя представлява първенство с 16 футболни отбора, в което може да залагате на мачовете за всеки кръг. Един кръг продължава няколко минути и залозите веднага се уреждат, след като резултатите са изяснени.

За залагащите е много важно и във виртуалния футбол да има голямо разнообразие от пазари. В Winbet вие ще откриете много селекции за всеки един от виртуалните двубои. Да кажем, че Ливърпул се изправя срещу Бърнли във виртуалната футболна лига. Може да правите залози на тази среща за най-известните пазари на футбол в реалния свят - краен резултат, двоен шанс, брой голове, гол/гол, равенство няма залог и т.н. След като изберете дадена селекция от някой мач, вие може да я комбинирате с друга от събитията за кръга във виртуалното първенство. Така може да се пусне фиш права колонка - както в залаганията на реалната Висша лига например.

Разнообразие от футболни игри във виртуалните спортове на УинБет

Както вече стана ясно, вие може да залагате на виртуална футболна лига, но има още други възможности от света на виртуалния футбол. Уинбет ви дава шанса да правите залози на виртуално световно първенство. В-Световна Купа, както се казва играта, е изключително зарибяваща. В нея на няколко минути може да прогнозирате мачове от виртуално световно първенство - груповата фаза на турнира, директните елиминации, финала - на всички тези срещи може да правите залози. Пазарите за мачовете от виртуалното световно първенство са същите като при футболната лига.

В-Европейска Купа е друга футболна игра в раздела „Виртуални" на WinBet. Тук може да правите залози на европейско първенство във виртуалния му вариант. Когато направите вашите залози, трябва просто да изчакате 2-3 минути, за да приключат събитията. Имате възможност да избирате много опции от пазарите за краен изход, гол/гол, двоен шанс и т.н.

Картина на живо във виртуалните игри

Едно от най-големите предимства на виртуалните спортове е, че се предлага картина на събитията. Всеки играч може да наблюдава как се развива футболната среща или всеки друг спорт, който е заложил. Winbet ще ви покаже най-интересните моменти от събитието и ще може да се насладите на играта. Когато срещата завърши и не се предава нищо, то на екрана излиза времето, което остава до началото на следващите събития. Това е и вашето време, в което може да направите залозите си за следващите срещи. След като секундите изтекат, то ще започне предаването на събитието.

Има ли бонуси за виртуалните спортове в Winbet?

Добре известно е, че букмейкърът предлага бонус нов играч и има много промоции. Залагащите обаче не може да се възползват от уинбет бонуси за виртуалните спортове. Няма как да получите допълнителни средства за виртуалните игри. Може да залагате с наличния ви баланс и да се опитате да спечелите добри печалби, като ще трябва да разчитате и на късмета.