Намериха обесен 19-годишен борец, спортна надежда
Секция: СПОРТ
17 Ноември 2020 12:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Намериха обесен 19-годишен борец, спортна надежда

/КРОСС/ Намериха обесен самоковския борец Росен Бакрачев. 19-годишният млад мъж е открит от негови близки, съобщава Samokov365.com. Всички, които го познават остават потресени от трагичната новина. Множество негови познати публикуваха тъжни статуси в социалната мрежа, описващи Бакрачев като човек с голямо сърце, подаващ ръка на всеки. Младият мъж бе спряган за надежда в борбата.

Бакрачев е сложил край на живота си в апартамент в кв. "Самоково". На място веднага е повикана полиция, извършен е оглед. Няма данни за насилствена смърт, изясняват се мотивите, накарали младия мъж да посегне на живота си. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление, уведомена е РП-Самоков.

Росен Бакрачев е родом от село Широки дол. Завършва СУ "Никола Велчев" миналата година. Тренира борба от малък и е част от местния клуб по борба "Рилски спортист" като е един от най-резултатните спортисти. Бакрачев се доказа като добър спортист и в състезанието "Битката", провеждащо се в село Доспей, където вдигна купата.

Погребението ще бъде днес от 12:00 часа на гробищния пaрк в село Широки дол.