Младежко обединение в БСП се присъединява към инициативата на ПГ „БСП за България” за борба с COVID-19
Секция: ПОЛИТИКА
21 Ноември 2020 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Младежко обединение в БСП се присъединява към инициативата на ПГ „БСП за България” за борба с COVID-19

/КРОСС/ Само за няколко часа над 50 млади социалисти от цялата страна пожелаха да участват в акцията на Парламентарната група на „БСП за България" в битката с коронавирус. Набирането на доброволци продължава.
Провокирани от акция на народните представители на БСП да застанат на първа линия в борбата с коронавируса, младите социалисти също решиха да се включат по места. Доброволците ще бъдат разделени на регионален принцип и ще бъдат координирани от народните представители в съответната област. Първата група от желаещи ще извършва своята доброволческа дейност в общински болници и ковид отделения. Втората група ще помага в Районните здравни инспекции, а третата в общински социални заведения.
Младежкото обединение в БСП продължава да набира доброволци, затова те призовават всеки желаещ, който иска да се включи в доброволческата акция, да се свърже с тях като им изпрати съобщение на страницата им във Facebook - https://www.facebook.com/mobsp. Социалистите препоръчват да не участват хора с придружаващи заболявания, тъй като е важно да всеки да бъде отговорен както за своето своето здраве, така и здравето на близките си. Участието в доброволческата акция е въпрос на лично желание и избор.