Култовите „Дубиоза колектив“ на гости в БНТ подкаст
Секция: КУЛТУРА
22 Ноември 2020 17:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Култовите „Дубиоза колектив“ на гости в БНТ подкаст

/КРОСС/
Брано Якубович от босненската група „Дубиоза колектив" гостува в четвърти епизод на подкаста „Американската мечта"! Чуйте неговия разказ за пътуването до Америка като част от балканския фолклор, за музиката като спасение по време на кризи и песните като терапия по време на карантина. Всичко това - подплатено с песните на „Дубиоза", със способността им да виждат в бъдещето и с едно обещание за десерт: щом Карантинното им шоу приключи, да изнесат концерт в София на живо, пред любимата си българска публика.

Чуйте епизод 4 с Брано Якубович, гост в поредицата „Американската мечта".

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта", в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората - чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те?

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg