Майката, убила децата си от Сандански, с ново шокиращо обвинение срещу бащата
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Ноември 2020 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Майката, убила децата си от Сандански, с ново шокиращо обвинение срещу бащата

/КРОСС/ Появи се ново шокиращо обвинение от страна на 32-годишната Кристина от Сандански, обвинена, че е убила двете си деца, към бащата на невръстните жертви.

"Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ-Сандански, която скочи от блок в София", пише в жалба до полицията, подадена на 2 ноември жената по адрес на мъжа, с когото са живели на семейни начала, съобщава Faktor.bg. Във въпросната жалба тя прави шокиращи признания за това как се държи с нея бащата на двете й деца Георги. „Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш", заканил се той. За този побой Кристина си е извадила медицинско свидетелство.

Хронологията на събитията показва, че младата жена се запознава с Георги през 2014 година. Малко след това решили да живеят заедно. Кристина, която закла двете си деца по жесток начин твърди, че през последните 6 години е подложена на непрестанен тормоз, насилие и психическо издевателство. След всеки пореден побой тя пускала жалба в полицията, но не си вадила медицинско свидетелство. За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците му, той се прибрал незабавно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

„На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело срещу Георги за тормоз и домашно насилие. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички. Карали са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждавали са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма", разказва братът на обвиняемата.