Предстоящи събития на 24 ноември
Секция: Предстоящи събития
24 Ноември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 24 ноември

/КРОСС/ ***
София.
От 12.00 ч. ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 12.00 ч. ще се проведе пресконференция на ПП АБВ в централата на партията.
София.
От 10.00 ч. онлайн чрез платформата ZOOM ще се проведе уебинар на тема „Тенденции на престъпността в България - 2020 г.".
***
София.
От 10.30 ч. в заседателната зала на ИЕЕС - БАН ще се проведе встъпителна пресконференция по проект „Център за Компетентност „ХИТМОБИЛ - Технологии и системи за генериране, съхранение и потребление на чиста енергия".
***
София.
От 11.00 ч. в зала 1, Източно крило на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по труда, социалната и демографската политика ще проведе заседание.
***
София.
От 11.00 ч. в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за представяне на заключителните резултати от пилотната програма за детско участие и гражданско образование в училище.
***
София.
От 11.30 ч. в зала 134 в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по бюджет и финанси.
***
София.
От 19.30 ч. в зала „България" ще се състои втората част от интеграла „Людмил Ангелов свири Шопен" с Оркестъра на Класик ФМ радио.
***
Белоградчик.
От 13.00 ч. във фоайето пред Информационния център на Общината ще се проведе приемна за европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Бургас.
От 9.00 часа онлайн ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.
***
Димово.
От 10.30 ч. във фоайето пред Информационния център на Общината ще се проведе приемна за европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Шумен.
От 13.00 ч. в зала 363 в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия Икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско мущество" към Общинския съвет.
***
Шумен.
От 14.30 ч. в зала 363 в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Здравеопазване и социална политика" към Общинския съвет.
***
Шумен.
От 15.00 ч. в зала 363 в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Териториално развитие и селищно устройство" към Общинския съвет.
***
Шумен.
От 16.00 ч. в зала 363 в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Култура, културно-историческо наследство, туризъм, интеграционна политика, вероизповедания и медийна политика" към Общинския съвет.