Яна Маринова и Георги Тошев гостуват в „Събота вечер с Митко Павлов“ по БНТ 1
Секция: КУЛТУРА
24 Ноември 2020 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Яна Маринова и Георги Тошев гостуват  в „Събота вечер с Митко Павлов“ по БНТ 1

Гледайте щурото шоу в събота от 21:00 ч., за да видите един откачен римейк на сцени от филма „11А" и да разберете, какво е влиянието на Георги Тошев върху легендарните АББА

/КРОСС/ Тази събота в 21:00 ч., Холивуд пристига в студиото на „Събота вечер с Митко Павлов". Специален гост на водещия е великолепната Яна Маринова, която ще остави без дъх зрителите в зашеметяваща холивудска визия. Актрисата, режисьор и продуцент ще разясни защо няма приятелки жени и как можеш да зарежеш всичко и да преследваш мечтите си. Освен това, ще проведе експресни курсове по езда и танго, които ще разпалят страст между водещ и гост. Очаквайте и един откачен римейк на сцена от „11-и А".

В новия епизод на предаването ще разберем и за най-страшните ситуации по време на полет на Георги Тошев, истината - кой разпространи коронавируса и признание - посещавал ли е журналистът-пътешественик азиатски бардак. В този епизод ще разберем една шокираща истина, която ще разтърси музикалния свят - кой всъщност е Жоро Тошев и какво е влиянието му върху АББА - отговорите в едно ексклузивно интервю на групата, специално за БНТ.

Гледайте „Събота вечер с Митко Павлов" тази събота, 28 ноември, в 21:00 ч. по БНТ 1.