Предстоящи събития на 25 ноември
Секция: Предстоящи събития
25 Ноември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 25 ноември

/КРОСС/***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе заседание на Министерски съвет чрез видеоконферентна връзка.
***
София.
От 12.00 ч. в залата на 7 етаж в Министерството на образованието и науката министър Красимир Вълчев ще подпише споразумение с ръководителите на Съвета на ректорите на висшите училища, Националния браншов синдикат „Висше образование и наука" - КНСБ и синдикат „Висше образование" - КТ „Подкрепа". Като противоепидемиологична мярка събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Министерството.
***
София.
От 09.00 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе брифинг на тема „Кога личните лекари ще могат да издават направления за тестове за COVID -19?".
***
София.
От 10 ч. пред Министерски съвет ще се проведе протест срещу по-строгите мерки срещу коронавируса.
***
София.
От 10.00 ч. на пл. „Батенберг" ще се проведе протест на автобусния и таксиметровия бранш с искане за инкриминиране на нерегламентирания превоз.
***
София.
От 10.30 до 11.30 ч. онлайн чрез платформата ZOOM ще се проведе пресконференция на тема „Преходът в България 2020: между европеизацията и авторитарните сенки".
***
София.
От 11.00 ч. онлайн ще се състои заключителната пресконференция по проект ACF/349 "Превенция чрез осведоменост", финансиран в рамките на първи конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България (Active Citizens Fund) по финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.
***
София.
От 13.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Eкзарх Йосиф" № 12 Прокурорската колегия на ВСС ще проведе заседание.
***
Благоевград.
От 11.00 ч. в зала „22- ри септември" в сградата на Общината ще се състои пресконференция на Антон Тодоров по повод редовното заседание на Общинския съвет в петък.
***
Видин/с. Бойница
От 10.30 ч. на открито пред входа на Общината ще се проведе приемна за европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Видин.
От 11.00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе обществено обсъждане на проекта на Правилник за устройството, организацията и дейността на Общинско предприятие „Социални дейности". От 10.30 ч. в Информационния центъра на Общината ще се проведе приемна за
европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 304 на Общината постоянната комисия „Просвета, образование и наука" ще проведе заседание.
***
Шумен.
От 15.00 ч. в зала 363 на Общината постоянната комисия „Бюджет и финанси" ще проведе заседание.