Меган Маркъл сподели ужасна новина - загубила е второто си дете
Секция: Шоубизнес
25 Ноември 2020 19:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган Маркъл сподели ужасна новина - загубила е второто си дете

/КРОСС/ Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, разкри в интервю за New York Times, че е загубила второто си дете. Трагедията се е случила при преместването на семейството в САЩ.

Актрисата разкри, че през юли е пометнала след силни болни, които започнали, докато сменяла пелените на първородния си син Арчи. Маркъл била настанена в болница, а след това продължила лечението си вкъщи.

Описвайки сърцераздирателния момент, тя разкри, че още преди аборта е чувствала, че нещо не е наред:

„Беше юлска сутрин, която започна както обикновено, както всеки друг ден - приготвяне на закуска, хранене на кучетата, витамини, намиране на липсващия чорап, взимане на молива, който се е търкалял под масата. И оформяне на косата в опашка, преди да взема сина си от креватчето. След смяната на памперса усетих остър спазъм. Седнах на пода със сина си на ръце, тананикайки приспивна песен, така че и двамата да се успокоим. Веселата мелодия рязко контрастираше с усещането ми, че нещо не е наред. Знаех, държайки първото си дете на ръце, че губя второто си дете ", посочва Меган.

"Седейки в болничното легло, гледайки как сърцето на съпруга ми съкрушено, докато той се опитва да опитва да успокои моето сърце, осъзнах, че единственият начин да започна да се възстановявам, е да си задам въпроса "Добре ли си?", добавя тя и разказва отново какво означава да изгубиш дете:

"Да загубиш дете означава да носиш почти непоносима скръб, преживяна от мнозина, но за която малко от тях споделят. В болката от загубата си, съпругът ми и аз открихме, че в стая от 100 жени 10 до 20 от тях ще са имали спонтанен аборт. И въпреки зашеметяващата обща черта на тази болка, разговорът остава табу, осеян с (неоправдан) срам и продължаващ цикъл на самотен траур. Някои смело споделят своите истории; те отвориха вратата, знаейки, че когато един човек говори истина, това дава право на всички нас да правим същото. Научихме, че когато хората питат как се справя някой от нас и когато наистина слушат отговора, с отворено сърце и ум, товарът от скръб често става по-лек - за всички нас. Поканени да споделим болката си, ние заедно правим първите стъпки към изцелението", добавя Маркъл.

"Така че на този Ден на благодарността... Нека се ангажираме да попитаме другите: "Добре ли си?" Колкото и да не се съгласяваме, колкото и физически да сме дистанцирани, истината е, че сме по-свързани от всякога заради всичко, което сме преживели индивидуално и колективно през тази година...", посочва още в интервюто си в New York Times Меган Маркъл.

Крайно личното откровение на кралската особа, необичайно за протокола в Бъкингамския дворец, идва в момент, когато тя води заедно със съпруга си юридическа битка срещу медиите, които обвинява, че нахлуват неканени в личното й пространство. Принц Хари, който е шести по реда на наследяване на британския престол, многократно обвиняваше медиите, че оказват огромен натиск върху семейството му и че са били една от главните причини да се оттегли от официалните си задължения към кралското семейство.

Бившата 39-годишна американска актриса Меган Маркъл води съдебно дело срещу в."Мейл он сънди" за публикуването без разрешение на нейно писмо до баща й от м. август 2018 година.

Кралската двойка се установи в Калифорния, където е в открита война с медиите, като подаде жалба през месец юли срещу американска агенция, обвинена в това , че е публикувала снимки на сина им Арчи, направени в градината им.

Тридесет и шест годишният Принц Хари се обърна към правосъдието срещу друг британски таблоид, "Мирър", за предполагаемо незаконно подслушване на телефонните му разговори.