Извадиха тяло на мъж от Гребния канал в Пловдив (обновена)
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Ноември 2020 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Извадиха тяло на мъж от Гребния канал в Пловдив (обновена)

/КРОСС/ Тяло на мъж е извадено тази сутрин от ледените води на Гребния канал в Пловдив. Все още не е ясно каква е причината за смъртта и дали се касае за престъпление, нещастен случай или самоубийство.

Трупът е намерен от общински служители, докато правели обход на Гребната база тази сутрин. На мястото веднага е пристигнала полиция, предстоят огледи.

Загиналият вече е идентифициран - 29-годишният Майкъл О.

Рано тази сутрин той отишъл на Гребната, седнал на пейка, в близост до Изтрезвителя, събул си обувките и се хвърлил в ледените води на канала.

Спортуващи на Гребната база са го забелязали да стои на една от пейките и да се събува. На следващата обиколка по алеите, обаче, пейката била празна, твърдят наблюдателните минувачи. Там били намерени само обувки.

Какво е подтикнало младият мъж към самоубийство? Преди около месец и половина е починал неговия баща, което приел тежко. Изпаднал в депресия. Разказвал пред близки и приятели, че иска да сложи край на живота си. Снощи не се прибрал в дома си. Неговия дядо решил днес да подаде сигнал в полицията, че внукът му е изчезнал. Обаче закъснял.