Телевизия разказа за последните часове на Марадона
Секция: СПОРТ
26 Ноември 2020 13:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Телевизия разказа за последните часове на Марадона

/КРОСС/ Аржентинската телевизия "TN" се опитва да разкрие детайли около последните часове на легендата Диего Марадона, който вчера почина на 60-годишна възраст.

Телевизията твърди, че последните часове от живота си той е прекарал в дома си, намиращ се в предградие на Буенос Айрес, където се възстановяваше след операция, предаде БТА.

По информация на техен източник, който пък черпи информацията от роднина на Гениалния Диего, по време на закуската му е било доста лошо и е бил необичайно бледен. В 10.30 часа местно време е бил прегледан от доктор, който се е намирал в дома му, заедно с племеника на звездата, психолог, психиатър и медицинско лице за помощ.

След прегледа Марадона заявил, че иска да си полегне и добавил: "Не ми е добре". Хората около него веднага са извикали бърза помощ. Но до пристигането на шест линейки, футболната звезда вече не е можел да диша. Сърцето е било спряло, а опитите за реанимацията на Диего на място не дали резултат.

Смъртта на най-великия футболист за всички времена отприщи вълна от състрадание, съчувствие и израз на почит, уважение и преклонение по целия свят.