Концертът на Сибел Джан се отлага
Секция: КУЛТУРА
26 Ноември 2020 15:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Концертът на Сибел Джан се отлага

Събитието ще се проведе на 29 май 2021 година в зала Арена Армеец

/КРОСС/ Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за 5 декември, се отлага. Столичната зала Арена Армеец ще посрещне гранддамата на турската музика на 29 май 2021 година. Поради усложнената епидемична обстановка, както и загрижеността от страна на всички участващи в подготовката и реализирането на концерта, се налага събитието да бъде изместено за следващата година. Решението за промяната при провеждането на събитието бе взето единодушно от мениджмънта на певицата и локалния организатор.

Въпреки желанието и нетърпението на феновете и певицата да се срещнат и споделят една незабравима вечер, настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност. Най-важна е безопасността и спокойното провеждане на събитието. В този момент обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради повишения риск от разпространението на коронавирус (COVID-19).
Почитателите на Сибел Джан ще могат да се насладят на зашеметяващото аудио-визуално шоу на най-популярната турска изпълнителка следващата година на 29 май, когато се очаква ситуацията с пандемията да се е успокоила значително. Всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата дата.