Предстоящи събития на 27 ноември
Секция: Предстоящи събития
27 Ноември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 27 ноември

/КРОСС/***
София.
От 12:30 часа, в парк „Тинтява" (градинката на КАТ) президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще присъстват на ритуала по вграждане на темелния камък на новостроящия се православен храм „Св. Пимен Зографски".
***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 часа в официалния канал на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България в YouTube ще бъде излъчена онлайн дискусия относно четвъртия стълб от Плана - „Справедлива България".
***
София.
От 15.00 часа Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе онлайн заседание.
***
София.
От 10.00 часа в Американския център на Столична библиотека ще се състои Национална кръгла маса „Астрид Линдгрен: свободата на духа - кауза и приключение".
***
София.
От 11.00 часа във фейсбук страницата на София план ще се състои публично представяне на концепциите за развитие на северното и източно крило на Централната баня.
***
София.
От 12.00 часа Бюрото на Европейския парламент в България организира уебинар на тема „Изкуствен интелект: възможности, предизвикателства и етика".
***
София.
От 13.00 ч. в БТА ще се проведе пресконференция по повод учредяването на Конфедерация на българския туристическия бизнес.
***
София.
От 15.00 часа на фейсбук страницата Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България ще се проведе онлайн кръгла маса, посветена на искането за забрана на фермите за ценни кожи у нас.
***
София.
Oт 18.00 ч. ще започне националната онлайн програма за Европейската нощ на учените в България в каналите на инициативата в социалните мрежи и в You Tube.
***
Бургас.
От 14.00 часа чрез платформата Microsoft Teams Университет „Проф. д-р Асен Златаров" организира инициативи в рамките на Европейската нощ на учените.
***
Грамада.
От 13.00 часа във фоайето на читалище „Мито Марков" ще се проведе приемна на ОИЦ - Видин за европейските възможности за финансиране.
***
Макреш.
От 10.30 часа пред входа на читалище „Пробуда" ще се проведе приемна на ОИЦ - Видин за европейските възможности за финансиране.
***
Стара Загора.
От 13.30 часа Тракийският университет организира дискусия на тема „Виртуалната реалност в образованието - предизвикателства, предимства и недостатъци."
***
Шумен.
От 11.15 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе брифинг на областния управител проф. Стефан Желев по повод планирани допълнителни противоепидемични мерки на територията на областта.
***
Шумен.
От 12.30 часа чрез платформата Zoom ще се проведе онлайн церемония за награждаване на участниците и учителите от четири шуменски училища, спечелили 2-ро място в пилотен иновативен международен проект „Open Cohesion School" на Европейската комисия.
***
Шумен.
От 13.00 часа в зала 363 на Общината ще се проведе извънредно заседание на Постоянната комисия „Правна и опазване на обществения ред"