Обвиниха Дженифър Лопес в плагиатство от Бионсе
Секция: Шоубизнес
29 Ноември 2020 10:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Обвиниха Дженифър Лопес в плагиатство от Бионсе

/КРОСС/ Фенове обаче забелязаха, че облеклото и дори прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците на стола поразително много напомнят на Бионсе и нейното сценично представяне на песента Drunk In Love по време на наградите "Грами". Вижте в канала "Stars News" във vbox7.

Дженифър Лопес направи много секси изпълнение заедно с Малума, но малко след шоуто им в социалните мрежи веднага започнаха да посочват приликите с изпълнението на Бионсе от наградите "Грами" от 2014 г., където тя бе на сцената заедно с Джей Зи.

Лопес е облечена с прилепнал по тялото черен костюм, подобно на Бионсе, когато представяше песента Drunk In Love през 2014. Двете жени са и с подобни прически, имитиращи мокър ефект, а знойните танци на Джей Ло, включващи интересното осветление, допълнително напомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

Все пак някои фенове смятат, че става дума за случайност, а други го приемат като комплимент към Queen Bее, както почитателите на Бионсе я наричат. От CNN са се обърнали към представители на двете жени за коментар, но на този етап няма официална позиция.

Тези, които защитават Джей Ло обаче припомнят, че Бионсе не е "светица" и доста пъти в кариерата си е била обвинявана, че е копирала от други артисти, без да дава кредит или да е споменавала откъде е дошло нейното вдъхновение.