Мелания Тръмп ще издава мемоари за времето в Белия дом
Секция: Шоубизнес
29 Ноември 2020 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мелания Тръмп ще издава мемоари за времето в Белия дом

/КРОСС/ Това твърди източник пред „Ню Йорс Пост"
Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп обмисля да напише и публикува мемоари за времето си в Белия дом, съобщава развлекателното приложение на „Ню Йорс Пост". Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази възможност. С кого точно не е посочено.

„Казаха ми, че съпругът й я приветства", казва източникът. Според него, първата дама на САЩ „няма да си тръгне толкова тихо, колкото може да се мисли". В статията се посочва, че съпругата на настоящия президент може да получи много пари за издаване на книга. Както отбеляза източникът, това е „възможност за нея да печели сама".

Интернет порталът подчертава, че издаването на мемоарите на първата дама може да бъде от особен интерес, тъй като нейната бивша старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също публикува книга по-рано. В него се твърди по-специално, че първата дама на САЩ е използвала личните си имейл кутии и незабавни съобщения с възможност за криптиране на съобщения за официални цели. През октомври Министерството на правосъдието на САЩ обвини Уинстън-Уолкоф в нарушаване на споразумение за дискретност.