Слави Трифонов: "Има такъв народ" отива на изборите сама
Секция: ПОЛИТИКА
30 Ноември 2020 15:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Слави Трифонов: "Има такъв народ" отива на изборите сама

/КРОСС/ Слави Трифонов обяви, че партията му "Има такъв народ" няма да става част от предизборна коалиция. В изявление, публикувано във Facebook, той отрича спекулациите, които обвързваха политическите му амбиции с други опозиционни сили.

"В последните дни виждам, че името на партия "Има такъв народ" и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции. Затова искам най-безапелационно да кажа следното: Партия "Има такъв народ" ще се яви сама на изборите", обяви Трифонов.

Редовният вот за НС трябва да е идната пролет.

Преди малко повече от месец от "Отровното трио" обявиха, че заедно с "Изправи се.БГ" на Мая Манолова и "Има такъв народ" ще обединят усилията си в провеждането на честни парламентарни избори.

"Стигнахме до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация извън властта няма ресурс самостоятелно да осигури контрол и наблюдение над всички избирателни секции в България и чужбина. Затова обединение на ресурсите е реална необходимост", обявиха тогава от "Отровното трио".

Преди около седмица пък Арман Бабикян заяви, че са склонни с удоволствие да работят с "Демократична България", с "Изправи се.БГ", с партията на Слави Трифонов".

От "Има такъв народ" обаче са категорични, че политическото бъдеще на партията не е обвързано с предизборни коалиции.