Предстоящи събития на 2 декември
Секция: Предстоящи събития
02 Декември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 2 декември

/КРОСС/ София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе заседание на Министерски съвет чрез видеоконферентна връзка.
***
София.
От 10.30 ч. в официалната фейсбук страница на ВУЗФ ще се излъчва онлайн кръгла маса на тема „Външна търговия и пандемия".
***
София.
От 11.00 ч. ПП АБВ ще даде пресконференция в централата на партията на ул. „Врабча" 23.
***
София.
От 12.30 часа чрез платформата ZOOM ще се проведе второто издание на интерактивния уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030".
***
София.
От 14.00 ч. в зала 1/ Източно крило на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по икономическа политика и туризъм ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала „Изток" на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по образованието и науката ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 356 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по здравеопазването ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в пленарната зала на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 3 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" № 1 Комисията по външна политика ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по културата и медиите ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 142 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 456 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по труда, социалната и демографската политика ще проведе заседание.
***
София.
От 15.30 ч. в зала 134 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове ще проведе заседание.
***
София.
От 16.00 ч. онлайн ще се проведе вторият ден от в тазгодишния Български икономически форум на тема „Икономическо възстановяване на хоризонта".
***
Добрич.
От 08.00 ч. на „Фейсбук" страницата на Младежки център-Добрич ще бъдат представени наградените есета от Областен конкурс за есе на тема „Промени ли ни изолацията към по-добро?".
***
Ловеч.
От 11.00 ч. в залата на Общинския съвет ( ул. „Търговска" № 22, ет.2) ще се проведе откриващото събитие по проект Арт ателие "Творилница" за по-добро бъдеще.
***
Хасково./ ГКПП „Капитан Андреево"
От 11.00 часа в буферната зона на ГКПП „Капитан Андреево" Съюзът на международните превозвачи в България и Асоциацията на превозвачите на Република Турция организират мирен протест срещу забавената обработка на камиони и товари на границата между двете страни.