Ева Веселинова разкри, че е бременна с близнаци
Секция: Шоубизнес
03 Декември 2020 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ева Веселинова разкри, че е бременна с близнаци

/КРОСС/ В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните българки сподели радостна вест. Популярната репортерка Ева Веселинова разкри, че е бременна!

Красивата Ева сподели новината в Инстаграм, но нещо повече - тя очаква близнаци. Радостта е двойно по-голяма. Ева качи своя снимка, на която се вижда, че коремчето ѝ е определено пораснало. Под снимката тя написа следното вълнуващо послание.

Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина!", пише красивата блондинка и продължава:

"Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце!

Ева за момента не разкрива в кой месец от бременността е, както и кой е таткото, но ние ѝ пожелаваме много здраве и спокойна бременност.