Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите
Секция: ИКОНОМИКА
08 Декември 2020 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите

/КРОСС/ Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата „Видео консултация" за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предоставя допълнителен начин за комуникация с банката, като е достъпна от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е напълно безплатна.

В предизвикателната обстановка, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация" гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство. С използване на услугата, те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: www.fibank.bg, дигиталното банкиране „Моята Fibank" и Мобилното приложение „My Fibank". Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.
Чрез новата услуга, Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.