LG получи награди за иновация на CES 2021
Секция: Технологии
18 Декември 2020 14:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG получи награди за иновация на CES 2021

Телевизорите LG OLED и хладилникът LG InstaView бяха наградени от CTA за „най-добра иновация"

/КРОСС/ Асоциацията на потребителите на технологии (The Consumer Technology Association - CTA) за пореден път оценява високо LG Electronics в сферата на технологичните иновации и дизайна, отличавайки компанията с няколко награди за иновация (CES Innovation Awards). Започвайки с две награди за иновация, заслужени за LG OLED TV технологията и LG InstaView Door in Door хладилна технология, LG получи безпрецедентен брой за бранда награди - над дузина.

CES 2021 отбелязва осмата поредна година, в която LG OLED телевизори, озвучителни системи, домашни уреди, смарт телефони и други, получават награда за иновация на CES Innovation Awards - официалното признание на индустрията за най-иновативни продукти, представени на CES - глобалната сцена за иновации.

CES най-доброто сред иновациите: на CES 2021 LG OLED TV технологията бе удостоена за пореден път с награда за най-добра иновация, този път в категория гейминг. LG е абсолютният лидер при OLED телевизорите като продължава тенденцията да предоставя несравними условия за домашно развлечение, радвайки своите потребители с най-дълбоките и реалистични цветове и изключителен контраст. За първи път LG получи награда за иновация за своите уреди за дома с LG InstaView Door-in-Door - хладилна технология, позволяваща на потребителите да виждат какво има в хладилника без да отварят вратата, като по този начин да запазват храната свежа, съчетавайки перфектен баланс между форма и дизайн. Хладилникът позволява и използването на гласови команди, тъй като разполага с иновативната технология на LG за разпознаване на гласови команди - още едно удобство, което би улеснило всеки.

LG Home Entertainment: Особено важни за 2021 ще бъдат най-новите продукти на LG в сектора Home Entertainment - LG OLED, LG NanoCell, NEXTGEN TV и TONE Free слушалки. Повече детайли за продуктите на LG от този сектор ще бъдат оповестени по време на CES 2021 през януари.

LG домашни уреди: CES 2021 Innovation Awards ще представи новите уреди на LG, стартирайки с няколко LG InstaView Door-in-Door хладилници, WashTower еднокамерна пералня, която заема половината пространство, същевременно поемайки огромни количества пране, LG ColdZero thinQ прахосмукачка, както и други перални и решения за пречистване на въздуха, включително PuriCare Wearable Air Purifier.

LG мобилни телефони: Новаторския мобилен телефон и носител на няколко CES Innovation награди - LG WING е първият въртящ се 5G телефон. Неговият 6.8 инчов P-OLED FullVision edge-to-edge екран, който се върти по часовниковата стрелка и може да се извива до 90 градуса, за да покаже втори 3.9 инчов OLED дисплей, е първият телефон в проекта LG Explorer Project, предоставящ мулти-екранно преживяване за най-новите 5G технологии, е изключителна иновация в сферата. Още един носител на награда за иновация е LG Velvet, предоставящ главозамайващ 6.8 инчов OLED Cinematic FullVision дисплей, многопрофилни камери и 5G готовност на добра стойност.

LG бизнес решения: Иновациите на LG IT business solutions са отличени на CES 2021 за продукти, идеални както за работа, така и за игра. Мониторите LG UltraGear gaming и UltraWide са едни от наградените. Същото се отнася и за LG gram 17 laptop и проектора CineBeam Laser 4К.

CES награди за иновация: Наградите за иновация CES е ежегодно провеждано събитие, провеждано от CTA и отличаващо най-добрите дизайни и инженерни решения за технологични продукти в 28 продуктови категории. Програмата отличава най-значимите иновации в масово използваните технологии. Панел, съставен от експертни лица, медийни представители, дизайнер, инженери и други, оценяват продуктите на базата на разнообразни характеристики и качества като инженерни решения, дизайн, функционалност и потребителски нагласи.

Пълният набор от награди, получени от LG на CES 2021 Innovation Awards, ще бъде оповестен съгласно прес конференцията на LG, която ще се проведе от 08:00 EST на 11.01.2021. Конференцията ще може да се гледа на сайта на CES. През 2021 г. лидери в индустрията и нови производители ще се съберат виртуално между 11 и 14 януари, за да отбележат и отпразнуват иновацията, фокусирайки се върху нейното бъдеще и главоломното развитие на технологичната индустрия. Това ще е първото изцяло дигитално провеждане на CES. Програмата ще се превърне в платформа за лансирането на нови продукти и ще позволи на технологичното общество да споделя новостите и идеите си по безопасен начин, представяйки продуктите, които ще оформят нашето бъдеще.