Майката на стрелеца от Ловеч: Не чух как гърми и не знаех, че има пушка
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Януари 2021 11:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Майката на стрелеца от Ловеч: Не чух как гърми и не знаех, че има пушка

/КРОСС/ Майката на стрелеца от Ловеч, който рани жена по време на новогодишно хоро, бе лаконична пред bTV и заяви, че не го е видяла как стреля и не е била с него на терасата. Тя каза и че не знае от кога синът й има пушка. "От три дни ме разпитват в полицията.

Оставате ме, моля ви се", казва жената. Заснелият клипа мъж разказа, че стрелецът е буйствал във входа, което му споделили негови приятели. Още по тематаЗадържан е стрелецът, ранил 42-годишната Теодора на новогодишното хоро46-годишен пиян съсед прострелял с пушка Теодора на новогодишното хоро "Изстрелите може да са заради силната музика", предположи той.

Имало е и деца, а според съседите е можело да има и двама пострадали. Стрелецът е действал с въздушна пушка, която е незаконно преправена в малокалибрена. Той е в ареста за 72 часа и са му повдигнати две обвинения - за причинена телесна повреда и за хулиганство, извършено с дързост и цинизъм. Уцелена е и стената до входа, където е било хорото, 42-годишната жена е пострадала от втория куршум. Съпругът й сподели, че тя е в стабилно състояние и с проходилка прави няколко крачки.