Амбър Хърд отрече слуховете за присвояване на милиони от Джони Деп
Секция: Шоубизнес
09 Януари 2021 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Амбър Хърд отрече слуховете за присвояване на милиони от Джони Деп

/КРОСС/ Амбър Хърд отговори на обвинението на Джони Деп, че не е дала седемте милиона долара, получени след развода си, за благотворителност. Изявлението на адвоката на актрисата е цитирано от E! Online.

Според уверенията на адвокатите на Деп, бившата му съпруга е присвоила милиони, вместо да ги прехвърли в детската болница в Лос Анджелис и Американския съюз за граждански свободи, както обеща през 2016 г.

В отговор адвокатът на Хърд Илейн Бредхофт публикува изявление, в което отбелязва, че нейната клиентка вече е превела част от договорените суми.

„Амбър вече направи седемцифрено дарение и възнамерява да продължи да го прави и да изпълни обещанието си", обясни Брадхофт. „Амбър обаче спря даренията заради г-н неверни обвинения".

Адвокатът на Амбър също изрази увереност, че Деп и адвокатите му с изявленията си умишлено искат да отклонят вниманието от актьора и да възстановят репутацията му.

В края на миналата година Warner Bros помоли Джони Деп да напусне поредицата „Фантастични животни", след като загуби делото срещу за клевета срещу британския вестник „Сън" в съда. Актьорът обвини изданието в клевета, тъй като таблоидът написа, че е пребил Амбър Хърд. Датският актьор Макс Микелсен ще замени Деп във филма.