Папазов потвърди сумата, която главният спонсор ще налее в Левски
Секция: СПОРТ
11 Януари 2021 12:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Папазов потвърди сумата, която главният спонсор ще налее в Левски

/КРОСС/ Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов потвърди, че новият генерален спонсор на клуба "Щрабаг" ще подпомогне "сините" с 6 милиона лева, по 3 милиона на година. Както е известно, логото на строителната компания вече краси фланелките на първия отбор отпред.

Според Папазов финансовото състояние на клуба се подобрява след сключените в края на 2020 година спонсорски договори и ситуацията в момента не е кризисна. Баскетболният треньор заяви, че Левски скоро може да сключи нови спонсорски договори, каквато е мълвата. "Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме (б.а. - през лятото), наследихме 6 милиона лева задължения.

А сега са влезли 3 (б.р. - милиона лева) от "Щрабаг" и допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега", коментира той пред БНТ. "Силно се нядавам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения", допълни Папазов. А ето какъв спонсорски контракт може да сключи Левски.