Отказва ли се пушенето с електронни цигари?
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Януари 2021 16:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отказва ли се пушенето с електронни цигари?

/КРОСС/ Не са малко тези, които използват електронни цигари, за да откажат тютюнопушенето. Някои от тях успяват, а други не, но както се казва, всичко е въпрос на воля. Разбира се, трябва да бъдем реалисти и да отдадем дължимото на електронните цигари, защото те успяха да се справят с никотиновата зависимост при много хора. За тези, които нямат представа как помагат устройствата за пушене, сме подготвили тази статия, в която ще обясним всичко най-важно.

Как можем да откажем тютюнопушенето с електронна цигара?

В наши дни можете да използвате електронни цигари с никотинови или безникотинови течности. Никотиновите се предлагат основна за хора, които не могат лесно да забравят любимия им вкус и са пристрастени към никотина. За тях има течности с ниско съдържание на никотин, а след време се преминава към течности, без никакво съдържание на никотин. Така лека по лека се стига до желания резултат, а именно премахването на кутията с цигари и забравянето за вредния навик.

Има твърдения, че електронните цигари, не са напълно безвредни, заради веществата, които съдържат, но с оглед на риска от заболявания, вейпинг устройствата и ел. цигарите са значително по-добрият вариант, отколкото никотиновите цигари пълни с катрани и увреждащи здравето добавки. Ето защо, е много по-добре да използвате електронно устройство, вместо истинска цигара. Много хора вече захвърлиха никотина благодарение на модерните вейпинг технологии.

За да започнете отнякъде, е нужно да се снабдите с електронна цигара, а след това да смачкате кутията с уж любимата Ви марка цигари и да я изхвърлите в коша. Има си и предимства, тъй като модерните устройства за пушене могат да се използват и на обществени места, без да се притеснявате от глоби и рестрикции. Само за няколко месеца, можете да забравите за пушенето.

Откъде да купим качествени електронни цигари?

Ясно е, че много хора са слушали истории за електронни устройства за пушене, които гърмят и причиняват вреда на ползвателите. Да, това е напълно възможно, защото пазарът е претрупан с некачествени продукти. В този ред на мисли Ви съветваме да пазарувате от оторизираните магазини за вейпинг устройства, електронни цигари, лули или пури. Само там ще получите сертификат за качество, както и гаранция за закупения артикул. Освен това ще намерите допълнителни аксесоари, като зарядни, филтри, вейп течности и всичко, което Ви потрябва.

В никакъв случай, не поръчвайте електронно устройство за пушене от съмнителни търговци, които нямат нужния лиценз и не са оторизирани да продават този вид цигари. Доверете се на легалните търговци, понеже те ще Ви доставят висококачествен продукт, който не подлежи на съмнения.

В обобщение

По-горе разгледахме свойствата на електронните цигари и Ви поднесохме информация, която може да Ви бъде полезна. Що се касае до точния отговор на въпроса Ви, дали тези устройства ще помогнат за отказване на истинските цигари, сме категорични, че ако ги използвате по предназначение, не след дълго ще се отървете от никотиновата зависимост. В тази борба обаче, е необходимо да помогнете и Вие, за да се постигне желания резултат. Пожелаваме Ви живот без цигари и се надяваме, че час по-скоро ще забравите за никотина, и ще живеете по-здравословно.