Turkish Airlines с 40% отстъпка за международните си полети
Секция: Туризъм
12 Януари 2021 18:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Turkish Airlines с 40% отстъпка за международните си полети

/КРОСС/ Turkish Airlines предлага специална отстъпка в размер на 40% за всички, които отново искат да пътуват по света. Клиентите, които се възползват от ексклузивните цени, ще имат възможност да открият най-красивите градове с гъвкавите и изгодни предложения на авиокомпанията.

Отстъпката важи за всички видове билети за международните полети на превозвача*. Намалението от 40% е валидно за пътувания, осъществени в периода 1 април - 31 декември 2021 г., като билетите трябва да са закупени от 13 до 15 януари.

Пътниците на Turkish Airlines ще имат възможност да сменят датите на резервираните в рамките на промоцията билети безплатно, а политиката за възстановяване на средства и отмяна се определя от правилата за съответната класа.

За да гарантира безопасността и спокойствието на пасажерите и екипажа си, Turkish Airlines е въвела строги хигиенни мерки. Самолетите на авиокомпанията преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, включително задължителните на борда маски, а въздухът в самолета се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Превозвачът следи най-актуалната информация за развитието на ситуацията и работи в тясно сътрудничество с националните и международните здравни и авиационни власти и организации.