Актрисата Джоан Колинс се ваксинира срещу COVID-19, призова да я последват
Секция: Шоубизнес
13 Януари 2021 08:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актрисата Джоан Колинс се ваксинира срещу COVID-19, призова да я последват

/КРОСС/ Британската актриса Джоан Колинс сподели, че се е ваксинирала срещу Ковид-19 и призова другите да последват примера й, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Осемдесет и седем годишната Колинс, най-известна с ролята си в дългогодишния телевизионен сериал "Династия", е получила през уикенда доза от ваксината на "Астра Зенека" и Оксфордския университет.

"Искам да кажа на всички, които се тревожат, че няма причина за безпокойство. Това беше най-лесното нещо. Беше като леко одраскване, без болка. При мен нямаше никакви реакции след поставянето на ваксината. Чувствах се отлично и дори изпих едно питие", сподели Джоан Колинс за шоуто "Добро утро, Великобритания".

"Моля, ваксинирайте се и вие. Честно казано, смятам, че единственият начин да се справим с пандемията е всички да се ваксинират възможно най-скоро", допълва легендата на сапунените опери.

Джоан Колинс се е ваксинирала в същия ден, в който ваксини бяха поставени на 94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишния й съпруг принц Филип.

Сред по-възрастните известни личности във Великобритания, които също се ваксинираха, са 94-годишният естествоизпитател Дейвид Атънбъро, 81-годишният актьор Иън Маккелън и 80-годишният певец Том Джоунс.

Миналата седмица 80-годишната датска кралица Маргрете Втора стана първият европейски монарх, за когото беше съобщено публично, че се е ваксинирал срещу Ковид-19.