LG UltraGear разширява присъствието си в електронните спортове с Gen.G
Секция: Технологии
13 Януари 2021 11:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG UltraGear разширява присъствието си в електронните спортове с Gen.G

LG се ангажира да насърчи разширяването на индустрията на електронните спортове в световен мащаб и репутацията на гейминг мониторите UltraGearTM

/КРОСС/ LG Electronics (LG) за пореден път потвърждава присъствието си в бързо развиващата се световна индустрия за електронни спортове с партньорството си с Gen.G Esports (Gen.G), една от най-големите организации за електронни спортове в света. Gen.G и LG ще си сътрудничат за развитието на кибер сцената в международен план с помощта на водещите в категорията гейминг монитори UltraGearTM на LG.

Класиран на шесто място в списъка на Forbes за най-значимите компании за електронен спорт за 2020 г., Gen.G притежава и управлява осем професионални екипа от Съединените щати, Южна Корея и Китай - считани за важни пазари за електронни спортове в света - като всеки екип е специализиран в популярна мултиплейър игра като League of Legends, Overwatch и PlayerUnknown's Battlegrounds. Gen.G управлява и Gen.G Global Academy, която предоставя иновативни образователни програми и насърчава развитието на бъдещите лидери в електронния спорт чрез Фондация Gen.G.

LG вече спечели силна репутация сред геймърите заради впечатляващата си линия монитори UltraGear. Партньорството с Gen.G позволява на LG да демонстрира подкрепата си към гейминг общността, особено сред милениъл и Z поколението. Водещите на пазара монитори LG UltraGear предлагат качество на картината, скорост и необходимите функции, от които да извлечете максимума от най-новия компютър и конзола с първия в света дисплей с 4K разделителна способност и технология за дисплей Nano IPS с време за реакция Gray-to-Gray (GTG) от 1 милисекунда. *

„С млад и динамичен бранд като LG UltraGear като наш партньор, ние се стремим да предоставим най-доброто гейминг изживяване не само на професионалисти, но и на феновете на игрите по целия свят," сподели Крис Парк, изпълнителен директор на Gen.G Esports . „Въз основа на общите ни цели и ценности съм развълнуван от разнообразните възможности, които това сътрудничество ще предостави на нашите фенове и потребители."

„Това партньорство дава на LG възможност активно да подкрепя гейминг общността, докато нашата впечатляваща гама LG UltraGear за 2021 г. ще позволи на елитните играчи на Gen.G да се представят по най-добрия начин", сподели Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и ръководител на IT бизнес звеното на LG Electronics Business Solutions Company. „Гордеем се, че сме част от разрастването на вълнуващия свят на електронните спортове, предоставяйки най-доброто гейминг изживяване чрез нашите изключителни монитори."

Гамата гейминг монитори LG UltraGear за 2021 г. ще бъде изложена във виртуалния щанд на LG по време на CES 2021.