Том Ханкс ще води предаване за встъпването в длъжност на Джо Байдън
Секция: Шоубизнес
14 Януари 2021 07:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Том Ханкс ще води предаване за встъпването в длъжност на Джо Байдън

/КРОСС/ Американският актьор Том Ханкс ще води предаване, посветено на встъпването в длъжност на Джо Байдън, което ще бъде излъчвано едновременно от всички големи американски телевизионни канали, предаде Франк прес.

В него ще участват и музикални гости като Джон Бон Джоуви и Джъстин Тимбърлейк. Тимбърлейк и Деми Ловато вече потвърдиха участието си в проекта.

Програмата е била замислена и ще бъде реализирана с участието на предизборния щаб на Байдън. Тя ще замести обичайната церемония по встъпването в длъжност на американския президент, която беше отменена тази година заради пандемията и в интерес на обществения ред.

През 2009 година Арета Франклин пя по време на първата церемония по встъпване в длъжност на президента Барак Обама. Тогава се изявиха също Брус Спрингстийн, Ю-Ту, Шакира, Стиви Уондър и др.

Четири години по-късно преизбраният президент заложи на Бионсе, която изпя националния химн.

През 2017 година Доналд Тръмп получи подкрепата на второразредни и третозарзредни знаменитости, тъй като беше недолюбван от шоубизнеса.
Специалното предаване "Celebrating America" ще бъде излъчено от 20:30 до 22:00 часа американско източно стандартно време по телевизионните канали ABC, CBS, NBC, CNN и MSNBC, както и в Ютюб.

Предаването ще отдаде почит и на героите от първа линия по време на пандемията.