Маколи Кълкин подкрепи заличаването на Тръмп от „Сам вкъщи“ 2
Секция: Шоубизнес
14 Януари 2021 17:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Маколи Кълкин подкрепи заличаването на Тръмп от „Сам вкъщи“ 2

/КРОСС/ След като Доналд Тръмп стана първият президент в историята на САЩ, срещу който е водена процедура по импийчмънт два пъти, актьорът Маколи Кълкин наля още сол в раната, като подкрепи петиция за отрязването му от филма "Сам вкъщи: Изгубен в Ню Йорк", съобщава Metro.

Феновете на най-известният коледен филм отдавна призовават за отрязване на кадрите с Доналд Тръмп. Кампанията им набра още скорост след поражението на Тръмп от Джо Байдън на президентските избори през ноември и след нахлуването на привържениците на президента в сградата на Капитолия.

В пост в Twitter фен на сериала обяви, че пуска петиция за дигиталното заличаване на Тръмп от коледния филм, а Маколи го подкрепи като написа отдолу "Sold" (продадено).

В сцената, която феновете искат да бъде отрязана от филма, се вижда как главният герой Кевин се среща за кратко с Доналд Тръмп във фоайето на хотел „Ню Йорк Плаза", който е собственост на президента от 1988 до 1995 г.
Наскоро пък режисьорът на "Сам вкъщи"2 Христофор Колумб разкри, че Тръмп сам е поискал да бъде включен в снимките.

"Платихме таксата, за да използваме хотела, но той каза „Единственият начин да използвате Плаза е, ако съм във филма". Затова се съгласихме да го включим и когато го прожектирахме за първи път, се случи най-странното: Хората се развеселиха, когато Тръмп се появи на екрана. Затова казах на редактора си: „Оставете го във филма. Това е момент за публиката.", каза режисьорът.

В мрежите пък се появиха редица видеа, в които Тръмп е изрязан от сцената в хотела, а също и такива, в които той е заменен от популярни телевизионни герои, спортисти и рапъри.