Гилдията на актьорите промени датата на церемонията си заради наградите "Грами"
Секция: Шоубизнес
14 Януари 2021 18:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Гилдията на актьорите промени датата на церемонията си заради наградите "Грами"

/КРОСС/ Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си отличия заради церемонията за наградите "Грами", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. От професионалната организация съобщиха, че 27-мата им годишна наградна церемония ще се състои на 4 април, вместо на 14 март, когато ще бъдат раздадени водещите музикални отличия "Грами".

Актьорската гилдия първоначално възнамеряваше да раздаде призовете си на 24 януари, но промени плановете си заради коронавирусната пандемия.

В началото на месеца Националната звукозаписна академия, която присъжда наградите "Грами", оповести, че е решила да пренасочи церемонията за връчването им от 31 януари за 14 март.

Решението на звукозаписната академия предизвика недоволството на Гилдията на актьорите, която оповести още през юли миналата година, че възнамерява да раздаде отличията си на 14 март, за да могат други професионални организации да съгласуват плановете за наградните си шоута.

Новата дата за наградната церемония на актьорската гилдия няма да повлияе върху обявяването на номинациите за наградите ѝ, които ще станат известни на 4 февруари.