Най-елегантните дамски блузи, без които не можем
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Януари 2021 16:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-елегантните дамски блузи, без които не можем

/КРОСС/ В гардероба на всяка дама има място за поне още една стилна класическа блуза, която може да се носи както работно облекло в офиса, така и на всяко друго място. Почти всеки сезон дизайнерите представят минимум един подобен модел в колекцията си. За да изглеждате възможно най-стилно и да имате възможност за създаване на безкрайни вариации, заложете на някой модел, решен в пастелен цвят. Такава стилна блуза ще изглежда много впечатляващо в комбинация със светла бежова пола или изрязани тъмни панталони.

На каква блуза да заложим във всекидневието?

За неофициални срещи и ежедневни задачи можете да изберете нещо по-леко. Блузите с разкроена долна част, изработени от мека материя, са чудесно. Ако веднъж са попаднали в гардероба ви, на момента се превръщат в един от любимите ви тоалети. Леките карирани ризи вече се считат за почти класика, а памучни блузи с прав силует са подходящи за жени на всяка възраст.

Модели за лятото - невероятно красиви и впечатляващо комфортни

През летния сезон повечето дами предпочитат леки блузи, които впечатляват със своята оригиналност и яркост. Това лято дизайнерите ни дариха с изобилие от декоративни елементи, така че, всеки вкус да е максимално удовлетворен.

Материите, които завладяха сърцата ни

Коприната и сатенът са сред материите-фаворити, от които най-вече са изработени модните летни блузи. Но можете да намерите и уникално атрактивни трикотажни блузи, в които ще се чувствате чудесно дори в най-горещия ден, защото са създадени от най-фина памучна прежда.

Ефектни дантелени декорации

Блузите с ефектни дантелени вложки изглеждат много оригинално. В такъв тоалет ще изглеждате страхотно на среща с любимия, например.

Не можем да пропуснем да споменем и за очарователните рокли-блузи - те са добра алтернатива на роклите. При създаването на такива блузи се използва цялото разнообразие от декоративни елементи, от кристали до меки волани и дантелени вложки. Допълнете такава блуза с права пола и сте готови да се появите навсякъде!