Маринов: Подписах договор, в който нямам право да гледам Дензъл Уошингтън в очите
Секция: Шоубизнес
17 Януари 2021 14:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Маринов: Подписах договор, в който нямам право да гледам Дензъл Уошингтън в очите

/КРОСС/ Първият българин, държал Оскар в ръцете си разказва за новия си филм в САЩ с голямата холивудска звезда Дензъл Уошингтън, но и за сложната ситуация в страната.

Драгомир Танев преодоля часовата разлика и успя да разговаря с Димитър Маринов от дома му в Калифорния. "Филмът е The little thing, което е детективска терминология. Малките неща са тези чрез които един детектив успява да хване престъпниците. Лентата е по истински случай на Ричард Рамирез. Той е тероризирал Лос Анджелис и Сан Франциско в продължение на години", разказва Маринов. "Дензъл Уошингтън е уникален акьор. Още с влизането в караваната, която беше определена за мен, прочетох правилата на Дензъл, описани на една страница - нямаш право на телефон, не може да го поздравяваш, да му говориш или да го гледаш, ако той не го направи пръв, задължителното разстояние между теб и него е 6 метра.

На репетициите трябваше да съм на мястото 10 минути преди той да дойде. Репетирахме на 6 метра разстояния. След това той излиза и изчезва с лимузината си. С нея обикаля няколко метри, където влиза в образа на персонажа си. Влиза в състояние, някакво си негово. И така до следващата репетиция. Така и не си говорих с него." Премиерата на филма е на 29 януари. В него участват още Рами Малек и Джаред Лето. Разказва се за две ченгета, които са по петите на сериен убиец (Джаред Лето).

Едно от ченгетата, Дийк (Дензъл Уошингтън), е прегорял в работата областен заместник-шериф, който е в екип със следователя от отдела в Лос Анджелис детектив Бакстър (Рами Малек). Дийк има свръхестествено точен нюх за "дребните неща", но желанието му да заобикаля правилата въвлича Бакстър в голяма вътрешна дилема.