Джъстин Тимбърлейк разкри, че е станал татко за втори път
Секция: Шоубизнес
18 Януари 2021 19:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Тимбърлейк разкри, че е станал татко за втори път

/КРОСС/ Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк лично потвърди, че със съпругата му, актрисата Джесика Бийл, отново са станали родители, пише в. "Дейли стар".

Тридесет и девет годишният Тимбърлейк сподели новината, че с 38-годишната Бийл имат второ момченце в разговор с водещата на ток шоу Елън де Дженерис.

Бебето на звездната двойка се е появило на бял свят през юли миналата година. Щастливите родителите са избрали за второто си отроче името Финиъс.
Джъстин Тимбърлейк разкри още, че по-големият им син, 5-годишният Сайлъс, е щастлив, че е станал батко.

"Малкият се казва Финиъс. Страхотен е и е много сладък. И никой не спи покрай него. Въпреки това всички сме във възторг и сме изключително благодарни и щастливи", каза Джъстин Тимбърлейк.

Слуховете, че звездната двойка се е сдобила с второ отроче плъзнаха още миналата година, но семейството потвърди радостната новина едва сега.

Миналото лято в. "Дейли мейл" писа, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл имат второ дете, както и че майката на актрисата, Кимбърли Бийл, е прекарала известно време с дъщеря си и новото си внуче.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл за последно публикуваха своя обща снимка през март миналата година. Смята се, че оттогава те са се изолирали в дома си в Монтана.