„Конвой-Уорлд“ АД инвестира в Soft1 ERP Series 5 за своята дигитална трансформация
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Януари 2021 16:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Конвой-Уорлд“ АД инвестира в Soft1 ERP Series 5 за своята дигитална трансформация

/КРОСС/„Конвой-Уорлд", водещ производител и търговска фирма, за продукти за бита и ексклузивен представител за България на редица утвърдени търговски марки на европейски производители, избра цялостното ERP решение на SoftOnе (част от Olympia Group), за да подобри своите бизнес операции и да започне дигиталната си трансформация.

Със своята отличителна функционалност и интуитивен потребителски интерфейс, решението Soft1 Series 5 помага на „Конвой-Уорлд" да свърже всичките си финансови, производствени и търговски процеси в една платформа за бизнес трансформация.

Soft1 ERP Series 5 позволява на „Конвой-Уорлд" да реализира текуща оптимизация на ресурсите чрез персонализирана подсистема за тяхното прогнозиране и планиране. Освен това системата осигурява напълно безпроблемен и точен трансфер на данни между отделите, онлайн проследяване на поръчки и инвентаризации на продукти, както и управлявана от KPI оценка на човешките ресурси.

С помощта на облачна технология от следващо поколение, Soft1 Series 5 дава възможност за достъп от всяко интелигентно устройство, по всяко време и от всяко място. По този начин тя позволява на висшия мениджмънт на „Конвой-Уорлд" да изпълнява ефективно всички ежедневни задачи, без ограничения или нужда от системи на трети страни, което води до по-бърз, по-интелигентен и по-ефективен от гледна точка на разходите оперативен модел.

Soft1 ERP Series 5 освобождава „Конвой-Уорлд" от големи инвестиции и отнемащи време задачи по поддръжката, като по този начин допринася за значителното намаляване на необходимата ИТ инфраструктура и оперативните разходи.

„Решението за въвеждане на продукта Soft1 е взето на база на сериозно проучване за възможните системи. „Конвой-Уорлд" изразява високата си оценка от проекта по внедряване и поддръжка на Soft1, реализиран чрез изключително професионалното отношение от страна на екипа на SoftOne Technologies.", споделя Петя Ковачева, заместник генерален директор на „Конвой-Уорлд".