БСП започва предизборни консултации с партии и НПО
Секция: ПОЛИТИКА
21 Януари 2021 08:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП започва предизборни консултации с партии и НПО

/КРОСС/ Започват разговорите, които Българската социалистическа партия организира с партии и неправителствени организации за обсъждане на предстоящите парламентарни избори с цел осигуряване честността на вота.

Първите разговори на БСП с извънпарламентарните партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори започват този следобед в столичен хотел. Очаква се в края да се постигне обединение около декларацията на БСП за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро на партията. Лидерът на социалистическата партия Корнелия Нинова призова:

„Предлагаме да обединим усилията си за паралелно преброяване, което ние като партия ще направим. Да, Изпълнителното бюро решихме да поканим и Мая Манолова, и Слави Трифонов, и всички други, които са заявили желание и готовност за гаранции за честни избори".

До момента за поканата на червения лидер коментар направи във Фейсбук Слави Трифонов, лидер на партия „Има такъв народ", който изрази резерви в подхода на социалистите.