Семейството на Уил Смит – най-мразеното в Холивуд
Секция: Шоубизнес
22 Януари 2021 10:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Семейството на Уил Смит – най-мразеното в Холивуд

/КРОСС/ Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш критикуван. Едно е, когато самостоятелно сте обект на критки, а съвсем друго, когато сте двойка. Така че Уил Смит и Джеда Пинкет, които са женени повече от 20 години, са непрекъснато критикувани. И ако все още можете да свикнете с враждебността на жълтата преса, то по-трудно е да пренебрегнете критиките на колегите.

Когато Уил не получи Оскар за „The Defender" през 2015 г., Джеда беше възмутена до краен предел. Тогава тя влезе в Интернет, за да информира обществеността за несправедливото решение на Академията. По това време Уил се връщаше у дома от церемонията в Лос Анджелис и не знаеше нищо за споровете, които съпругата му е започнала. Но когато репортерите го информираха за събитията на летището, той подкрепи Джеда.

В Холивуд мнозина твърдят, че Уил и Джеда мислят твърде много за себе си. Те се държат изключително арогантно и вярват, че светът им е длъжен. По този повод Джанет Хюбърт веднъж каза: "Вие не сте крал и кралица. Вие не сте кралски особи. Вие сте просто актьори."

Междувременно Уил Смит напълно сериозно заяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ в бъдеще - ако вълненията не спрат в страната му, той смята да излезе на политическата сцена, въпреки факта, че той никога не се е занимавал с политика.

Не всички от нас обичат чуждите деца, но казват, че в Холивуд потомството на Джеда и Уил е най-нехаресвано. Твърди се, че Джейдън и Уилоу (забележете как двойката е кръстила децата си), се смятат за специални и понякога се държат просто грозно. Имат всичко, което поискат, и затова ходят, демонстрирайки високомерие. И ако Джейдън вече си изкарва прехраната, като свири с музика и играе във филми, Уилоу говори само за писане на бъдещите си романи