Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Януари 2021 15:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“

По време на участието си в музикалното предаване, 18-кратният шампион от играта на БНТ „Последният печели" сподели, че иска да напише сценарий и да режисира документален филм за любимата си група

/КРОСС/ Тази събота, в студиото на Васил Върбанов и музикалното предаване на БНТ 1 „Моят плейлист" гостува 18-кратният победител в развлекателната игра за знаещи на обществената телевизия „Последният печели". Той е човекът, за когото цяла България говори с възхищение - Мартин Иванов.

„Моят плейлист" е едно от най-любимите ми предавания на БНТ. Най-после в него се появява един обикновен човек!", с тези думи започна участието си Мартин Иванов, след което представи своята класическа  и почти само рок-селекция.

Мартин определя себе си като „човек, който е обърнат назад към миналото и голям любител на грамофонните плочи". Пред Васил Върбанов признава, че дългата си коса избира, защото е антиконформист, а бакенбаридите му са резултат от любовта му към Елвис Пресли. И все пак, най-любимата му група за всички времена е THE BEATLES.

За българската музика признава, че любовта към нея се изразява в изследване на нейната история. „Страшно големи мои любимци са групи като „Бъндараците" и „Сребърните гривни". За толкова години никой не се сети да направи един документален филм за тях. Аз бих бил готов с удоволствие да направя сценарий за такъв филм и дори да го режисирам..."