Корнелия Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще
Секция: ПОЛИТИКА
25 Януари 2021 16:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Корнелия Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще

 Лидерът на  БСП поздрави екипа на телевизията по случай втория й рожден ден

/КРОСС/ „Честит празник на всички работещи и свързани с Българска свободна телевизия. Това, което искам да ви кажа, мога да го събера в пет думи - характер, професионализъм, свобода, благодарност и бъдеще. Проявихте характер, въпреки всички трудности - да устоим, да ги преодоляваме и да продължаваме напред." С тези думи се обърна към екипа на Българска свободна телевизия председателят на БСП Корнелия Нинова по случай втория рожден ден на телевизията.

 „Бяхте професионалисти да отразявате обективно събитията в България и по света. Бяхте и свободни да отразявате събитията в България и по света такива, каквито са - без цензура и без ограничения.", подчерта Нинова: „Затова четвъртата ми дума е благодаря ви. Благодаря за всичко това".

Лидерът на БСП акцентира върху перспективите пред левицата и всички, свързани с нея: „Имаме бъдеще. Вярвайте в това. И в собствените си сили, и в нашите общи усилия. Винаги може да разчитате на нас. И аз вярвам, че телевизията ще се развива и ще стане наистина една от най-силните в бъдеще".
„Честит да е празникът. Кураж, здраве и сили, за да продължаваме напред. Благодаря ви", поздрави Корнелия Нинова всички, работещи в БСТВ.

Управителят на „Българска свободна медия" Вяра Емилова благодари за думите на Корнелия Нинова и подчерта многократното увеличение на зрителите на БСТВ през последната година.
Вяра Емилова пое ангажимент телевизията да става все по-силна в бъдеще, като увеличава зрителската си аудитория и утвърждава медията.
Преди две години БСТВ беше създадена като национален обществен оператор. През краткото време медията успешно защити своя профил и цели да работи в защита на обществения интерес, информирания избор и свободата на словото. Телевизията от началото си утвърждава и разпространява българската култура и народното творчество, повдига духа, вярата и самочувствието на нацията.

Българска свободна телевизия е кауза, посветена на хората и идея - в името на България.