Криптовалути или бурканбанк – как управляваме парите си в 21. век
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Януари 2021 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Криптовалути или бурканбанк – как управляваме парите си в 21. век

Мария Андонова и Стефан А. Щерев от „100% будни" разглеждат финансовата тема от всичките й страни в две поредни предавания


/КРОСС/ Този вторник (26.01.2021 г.) веднага след новините в 9:00, бъдете с Мария Андонова и Стефан А. Щерев в предаването „100% Будни". Двамата водещи, заедно с експертите Никифор Илиев и Мартин Куванджиев ще коментират всичко, което трябва да знаем за криптовалутите. Пандемията ли е звездният миг за дигиталните валути?

В предаването още: как температурните промени влияят на сърцето ни - ценни съвети от кардиолога доцент Сотир Марчев. Певицата Ив ще представи най-новия си проект „Без теб". Киното на Близкия Изток - магично и непознато. Акцентите на фестивала „Менар" с кинокритикът Христо Христозов. Мечтите на Маги Джанаварова, претворени в новата й песен „Канела и мечти" и защо певицата записа песен по текст на свой фен. „Африкая" - дом на африканската култура у нас, който скоро ще отвори врати. По темата гостува Мария Коса - идеолог и вдъхновител на каузата.

В сряда (27.01.2021 г.) водещите на „100% Будни" продължават финансовата тема. Този път фокусът е много различен - бурканбанк. Или защо в 21. век все още крием парите си под дюшеци, картини и камини.

В предаването очаквайте още: как в разгара на пандемията, когато правилата за събиране на обществени места масово се нарушават, младо семейство посрещна 2021-а без ток и вода в изоставена къща, в закътано село в Родопите? Нови съвети за добра форма в локдауна от нашия персонален инструктор Иван Христов. Час по „Труд и творчество" и демонстрация на вълшебни творения от епоксидна смола. „Българска киновечер представя": легендарните български филми през годините. На финала oтиваме в дома на Теди Кацарова, която ще ни разкрие тайната на култовия си ябълков щрудел заедно със сценариста ни Павел Владимиров.

Гледайте „100% Будни" всеки делничен ден веднага след новините в 9:00 по БНТ 1.