Първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на ток празнува 5 години
Секция: ИКОНОМИКА
26 Януари 2021 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на ток празнува 5 години

Стартира играта „5 години Купи Ток - сподели и спечели!"

14 късметлии ще спечелят енергийно ефективен продукт или голямата награда - електрическа тротинетка

/КРОСС/ На 26 януари 2016 година за първи път в България стана достъпно сключването на договор за доставка на електрическа енергия през Интернет. Порталът на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги - www.kupitok.bg, предостави възможност на всеки потребител в България за броени минути да стане клиент на компанията и да се възползва от предимствата на свободния пазар. По случай петия рожден ден на своята онлайн платформа ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги стартира игра „5 години Купи Ток - сподели и спечели!" и ще даде шанс на настоящите, както и на потенциалните си клиенти, да спечелят една от 13-те енергийно ефективни награди или голямата награда - електрическа тротинетка.

За да вземат участие в играта, е достатъчно потребителите да попълнят онлайн анкета, достъпна на www.kupitok.bg, както и през интернет сайтовете на ЕНЕРГО-ПРО Варна и ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги - https://www.energo-pro.bg/bg и https://www.energo-pro-energyservices.bg/bg/. Анкетата съдържа три въпроса, свързани с доставката на ток на свободния пазар и попълването й отнема по-малко от минута. Играта ще продължи 6 месеца, а теглене на печеливши участници ще се извършва всеки месец до юли 2021 година включително, като първият печеливш ще бъде определен на 26.02.2021. Голямата награда - електрическа тротинетка - ще бъде изтеглена в края на играта - на 26.07.2021 година.

Порталът www.kupitok.bg на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предлага на потребителите не само удобството на сключване на договор онлайн. Той дава възможност за изчисляване на финансовия ефект при преминаване от регулиран на свободен пазар с вградения в него калкулатор, което предвид активния през последните месеци процес по либерализация на енергийния пазар за небитови клиенти в България, е допълнително удобство за всеки стопански потребител, който желае да смени или все още не е избрал своя доставчик на електроенергия. Само през втората половина на 2020 година, когато стартира либерализацията на пазара за небитовите клиенти у нас, през онлайн портала на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги са сключени над 200 договора за доставка на електроенергия, а към днешна дата енергийният търговец вече обслужва над 27 000 стопански клиенти с разнообразни сфери на дейност.

Общите условия за участие в играта, както и детайли за наградите и датите на отделните тегления потребителите могат да разгледат на: https://portal.eproes.bg/index.php?page=pages&num=30, а анкетата е достъпна на: http://kupitok.bg/5years.