Мария Бакалова ще се снима с Дейвид Духовни в нов филм
Секция: Шоубизнес
10 Февруари 2021 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мария Бакалова ще се снима с Дейвид Духовни в нов филм

/КРОСС/ Мария Бакалова ще се снима с Дейвид Духовни в нов филм на режисьора Джъд Апатоу. Това съобщи самата българска актриса, която преди дни спечели наградата за актриса в поддържаща роля на Лондонските кинокритици за филма "Борат 2" и бе номинирана за наградата "Златен глобус", в своя Инстаграм профил.

"Толкова съм благодарна, че ще имам възможността да работя с такива хора! Като сбъднат сън е! Нямам търпение да започнем!", пише Бакалова, публикувайки няколко снимки на статии за новия филм, излезли в международните медии, като не пропуска да благодари на агенциите, които се грижат за кариерата ѝ.
От тези публикации става явно, че филмът ще се казва The Bubble ("Балонът") и снимките му ще започнат следващата седмица. Той ще разказва историята на група от актьори, поставени под карантина в хотел, които се опитват да завършат голям холивудски филм.

Счита се, че сценарият е вдъхновен от реалната история на "Джурасик свят: Доминация". Актьорите бяха затворени с месеци в Лондон по време на локдауна, а впоследствие продукцията нееднократно бе прекъсвана заради положителни PCR-тестове на снимачния екип, пише Hollywood Reporter.

В "The Bubble" Мария Бакалова ще си партнира с актьори като Дейвид Духовни, Лесли Ман, Карън Гилън, Педро Паскал. Гилан и Паскал ще изиграят ролите на звездите в продукцията, а Лесли Ман и Дейвид Духовни ще бъдат в ролята на разделена актьорска двойка, принудена да пребивава под един покрив заради епидемичните мерки. Засега не се споменава каква ще бъде ролята на Мария.

Филмът ще се излъчва в платформата Netflix, но още не е оповестена датата на премиерата му.