Taxistars пуска оригинално приложение за AppGallery на Huawei
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Февруари 2021 14:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Taxistars пуска оригинално приложение за AppGallery на Huawei

За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс стартират двуседмична игра

/КРОСС/ Таксистарс подготви специална версия за мобилните устройства с платформата на Huawei - AppGallery. Така потребителите на Huawei ще могат да станат ползватели на най-голямата диспечерска платформа за градски пътувания с такси в България.

За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс стартират двуседмична игра. Всеки потребител, който свали приложението от AppGallery, въведе промокода HuaweiLOVE,  пътува веднъж и регистрира града като коментар във Facebook страницата на Taxistars ще участва в игра с безплатни пътувания от Таксистарс и страхотния телефон P40 Pro от Huawei.

Онлайн поръчката на такси е не само лесна и удобна, но ви гарантира повече сигурност и безконтактно е-плащане. Приложението позволява поръчка с няколко бутона от екрана на телефона ви, с проследяване в реално време и пълна информация за шофьора и колата. Накрая на пътуването вие избирате как да платите - в брой или електронно. За всеки новорегистриран потребител с банкова карта, Таксистарс е подготвил и специален бонус след първото пътуване с е-плащане. Пет лева ще бъдат заредени по сметката ви.

За да участвате в играта, посетете Facebook страницата на Taxistars:  http://bit.ly/game_BlueStars

Така българските потребители могат да се възползват не само от удобството на дигиталните таксита, но и от надеждна защита с пълната проследимост, които те гарантират. Таксистарс ви предлага възможност само с един онлайн сигнал през приложението, да получите бонус за обезщетение свързано с качеството на услугата, като така подобрявате услугата и за всички останали клиенти. Таксистарс дава 7-кратна гаранция - учтиво отношение, чисти коли, безконтактно е-плащане, без тютюнев дим, винаги навреме, на верния адрес и на точната цена!

Услугата на Таксистарс е достъпна в 22 български града с над 100 такси превозвачи и повече от 4 000 такси коли. Освен чрез приложението, клиентите на такси услуги могат да направят поръчка на такси през диспечер от единен национален номер 0877 144 144!

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб.