Албум на Джанет Джексън е №1 след 35 години
Секция: Шоубизнес
15 Февруари 2021 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Албум на Джанет Джексън е №1 след 35 години

/КРОСС/ Джанет Джаксън благодари на феновете си след като хитовият й албум „Control" отново оглави класациите 35 години по-късно, съобщи „Ю Ес Ей Тудей".

Джанет Джаксън сподели видео в Tуитър, в което заяви, че е „благодарна" на Бога и феновете, след като албумът й „Control" се класира под номер едно 35 години след издаването му.

"Преди малко се прибрах в къщи сама и започнах да плача. Плачех, защото бях толкова благодарна за всичко, с което Бог ме благослови, за всичко, което ми даде", каза тя.

На 4 февруари албумът "Control" на поп изпълнителката навърши 35 г. Албумът беше третият студиен албум на Джаксън и включваше най-малкото пет хита. След годишнината албумът се изкачи отново на първо място в класацията на Apple топ 40 за американски поп албум.

Широко считан за нейния голям пробив в кариерата, "Control" е третият албум на Джаксън. Впечатляващи пет сингъла попаднаха в класацията на Billboard Hot 100. След излизането си "Control" прекарва 91 седмици в класацията на Billboard за най-добрите R&B и хип-хоп албуми, достигайки номер 1 за първи път на 19 април 1986 г.

"Искам да благодаря на всички вас, че отново ме направихте номер едно след 35 години", каза тя във видеото. "Никога, никога, и след милион години никога не бих си помислила, че това ще се случи. Наистина го оценявам и толкова много Ви обичам", обърна се звездата към феновете си.