Служител на Държавно горско стопанство е организатор на купона с полицаи край Сандански
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Февруари 2021 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Служител на Държавно горско стопанство е организатор на купона с полицаи край Сандански

/КРОСС/ РЗИ - Благоевград издирва участниците в тайния купон, който се е провел в заведение в курортна местност над Сандански и за който БНТ съобщи още вчера.

От клип разпространен в социалните мрежи стана ясно, че в празненството са участвали и полицейски служители. Срещу тях тече и вътрешна проверка от ОД на МВР Благоевград.

Заради нарушението на противоепидемичните мерки на собственика на заведението в местността „Попина лъка" ще бъде наложена глоба от 500 до 2000 лева. Санкционирани ще бъдат и участниците в купона, като те ще трябва да заплатят между 300 и 1000 лева.

От Държавното горско стопанство в Сандански са изискали писмени обяснения на техния служител, който е сочен като организатор на купона.

Мъжът събрал приятели за да отпразнуват раждането на детето му.

"За нас е нарушена заповед на министъра на здравеопазването, освен това е нарушен и етичния кодекс на Югозападното държавно предприятие. Поради тази причина изисках от помощник лесничея писмени обяснения, дал съм му два дни срок да ти представи. След това най-вероятно ще вземем мерки и според кодекса на труда ще му бъде наложено някакво наказание", каза за БНТ директора на ДГС Сандански Симеон Ефремов.