Рачков се завръща на екран със собствено шоу на 7 март
Секция: Шоубизнес
19 Февруари 2021 17:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рачков се завръща на екран със собствено шоу на 7 март

/КРОСС/ Димитър Рачков се завръща от почивка зареден с енергия за новото си шоу. След като се оттегли за известно време от ефира за да си почине, пък и ние от него, сега той е готов за нови финансови постъпления.

Приходите от моноспектъла „Забраненото шоу на Рачков" (с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова), вече се стопиха и за Митачето е време да се завърне и да печели отново.

Шоуто му по подразбиране ще е по NOVA, където вече се завъртя любопитна реклама, която разкри, че датата е 7 март, неделя.

В драматично комичния видеоклип актьорът е представен като брадясал отшелник, който лежи в схлупена колиба в гората. Изтерзаният Митко чете вестник, който на първа страница съобщава „Халваджиян изрита Рачков". На ръката му се вижда татуировка с надпис „Маги завинаги", пише Ретро.

Оказа се, че предаването на Рачков няма да се конкурира с шоуто на Цитиридис, а ще кръстоса шпаги за рейтинг с „Папараци - ново 20" по bTV, което се води от бившата екранна и житейска половинка на комедианта Мария Игнатова.

Отношенията между някогашните партньори и без това са силно обтегнати, така че това допълнително ще налее масло в огъня.

С навлизането на дигиталните онлайн платформи, тв рейтингът отдавна не е показателен, защото много потребители предпочитат да гледат това, което ги интересува по-късно в мрежата или пък да превъртат чрез IP телевизията и така да проследят пропуснатото.

Клюка от кухнята на продуцентите издава, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лв. за появата си веднъж седмично. С тлъстия хонорар от 40 000 лв. на месец в пика на финансовия недоимък за актьорското състловие, Митко ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен актьор, изчисляват от таблоида „Уикенд".

Той отдавна се подготвял да води собствено шоу. Предаването трябвало да започне още миналата година, но стартът му се отложил заради пандемията от коронавирус. Тя отмени временно и пътуващия му спектакъл „Забраненото шоу на Рачков".

Първи гост във вечерното шоу на комика ще е колегата му Краси Радков. Напук на очакванията на Слави Трифонов, че именно той ще дебютира като гост в предаването, Митко избрал най-голямата звезда в екипа на Дългия.

Краси е водещ на забавното шоу „Златна рибка" в телевизията на Слави „7/8 ТВ". Именно в него гологлавият шоумен обяви, че иска да е първия гост на Митко.

„Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост", издаде Слави. Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си конкурент Краси.