ВМРО обяви кандидатите си за депутати от гражданската квота
Секция: ПОЛИТИКА
25 Февруари 2021 17:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ВМРО обяви кандидатите си за депутати от гражданската квота

/КРОСС/ ВМРО вече са готови с кандидатите си за депутати от гражданската квота. В листите 105 кандидати няма да са членове на ВМРО. А осем от тях ще са водачи. Вицепремиерът и лидер на партията Красимир Каракачанов представи част от новите лица на пресконференция и обобщи, че това са хора, които отстояват патриотични каузи.

Сред имената е това на Боян Чуков, който вчера напусна БСП и ръководните позиции в софийската структура на партията. В листите на ВМРО ще бъде и икономистът Кузман Илиев, актрисата Ернестина Шинова и др.
Каква ще е финалната подредба на листите ще стане ясно в следващите дни, но вече е ясно каква ще е предизборната кампания на ВМРО.

"Традиционно по време на предизборна кампания ВМРО не води мръсна кампания и не води компроматна кампания. Не остава длъжна на никой, който се опитва да използва такава между нас. Нашата кампания ще бъде позитивна за това, което сме свършили и какво трябва да се прави за България. Българският народ трябва да избере бъдещето си през следващите 4 години", заяви лидерът Красимир Каракачанов.