17-годишно момче загина, а друго е в болница след катастрофа в Панагюрище
Секция: Автомобили
26 Февруари 2021 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
17-годишно момче загина, а друго е в болница след катастрофа в Панагюрище

/КРОСС/ Един тийнейджър е загинал, а друг е тежко ранен в резултат на пътно-транспортно произшествие в района на жп гарата в Панагюрище. Сигнал за случилото се е бил подаден рано тази сутрин около 05.00 часа в дежурната на полицейското управление в града.

По първоначални данни водачът е неправоспособен 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача друг 17-годишен младеж. Шофьорът е транспортиран от екип на Спешна помощ в МБАЛ „Унихоспитал"-Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние.
На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в града. Установено е, че леката кола е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се причините, довели до тежката катастрофа. Трупът на починалото момче е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство.