Предстоящи събития на 1 март
Секция: Предстоящи събития
01 Март 2021 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 1 март

/КРОСС/***
София.
От 10.30 ч. на ул. "Врабча" № 1 ПП Обединени земеделци ще отбележат 142 години от рождението на Александър Стамболийски.

***
София.
От 09.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Красимир Първанов, Венцислав Станков, Виктория Атанасова, Манол Първанов, Светослав Начевски и Владимир Тодоров.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за квалифицирани състави на изнудване срещу Васил Върбанов, Велизар Вълчев, Иван Александров, Марин Костов и Пейо Пеев.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за престъпление по служба срещу Румяна Ченалова.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Димитър Желязков, Йордан Въчев, Радослав Николов, Андрей Андреев и още 9 лица.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за кумилиране на наказанията срещу Елена Иванова, Росица Томова, Олег Ямпоровски, Никола Николов, Веселин Христов и Амир Ал Хусаини.

***
София.
От 10.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Ангел Гошев, Георги Гошев, Весела Гошева, Емил Кючуков и Галя Биберова.

***
София.
От 14.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Атанас Мечев, Борислав Прешелков и Георги Кокалчев.

***
Бургас.
От 11.00 ч. в Районната избирателна комисия представители на ГЕРБ - Бургас ще регистрират листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

***
Бургас
От 14.00 часа в Районната избирателна комисия представители на ПП АБВ- Бургас ще регистрират листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

***
Бургас.
От 14.00 часа в КЦ „Морско казино" ще бъде представена фотоизложбата „Пространствени линии" с автор Евелин Добрев.

***
Враца.
От 09.00 ч. в РИК - Враца ( бул. „Демокрация" №1, ет. 1 ) ще бъде регистрирана листата на кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ - СДС за 06 МИР.

***
Добрич.
От 09.30 ч. в Бизнес - залата на Общината /първи етаж/ ще се проведе брифинг за представяне на Програмата за Националния празник 3 март при спазване на противоепидемичните мерки.

***
Добрич.
От 10.00 ч. в голямата заседателна зала на Общината ще се състои награждаването на отличените от Конкурс „Мартеница ти дарявам".

***
Добрич.
От 18.00 ч. в концертна зала „Добрич" ще се състои празничен спектакъл „Филмови моменти" на Хор „Добруджански звуци" по повод 1 март - Ден на любителското художествено творчество.

***
Казанлък.
От 16.30 ч. на площад „Севастопол" ПП АБВ организира среща с граждани на открито с доц. Атанас Мангъров.

***
Пазарджик.
От 13.00 ч. в Районната избирателна комисия областната структура на ГЕРБ ще регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори. Ще присъства вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

***
Пловдив.
От 09.30 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия Т. В. срещу доживотната му присъда, постановена от Окръжен съд - Стара Загора.

***
Пловдив.
От 14.30 ч. в зала 10 Районният съд ще гледа делото срещу А.И.А., обвинена в причиняване на имотна вреда.

***
Русе.
От 12.30 ч. във фоайето на Историческия музей ще бъде открита витрина с първомартенски поздравителни картички.

***
Стара Загора.
От 13.00 ч. на Часовника до Универсалния магазин ПП АБВ организира среща с граждани на открито с доц. Атанас Мангъров.

***
Шумен.
От 11.00 ч. в пресклуба на БТА ВМРО ще представи кандидатската си листа.