Потребителският кредит от Fibank е изцяло онлайн
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Март 2021 16:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Потребителският кредит от Fibank е изцяло онлайн

/КРОСС/ Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване на документите за потребителски кредит.
Иновативното решение банката надгради с отпускането на кредита изцяло онлайн, чрез няколко клика и може да се използва от физически лица, които не са клиенти. Сумата на кредитиране е висока - до 80 000 лева или равностойността им в евро, при дълъг срок до 10 години.

При натрупване на лихвени отстъпки (като например: превод на декларирания доход по сметка във Fibank, ползване на банков пакет с дигитално банкиране и др.) лихвеният процент може да бъде намален с до 1.55%.
След одобрение клиентите могат да получат специален бонус - предварително одобрен овърдрафт по дебитната си карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година. Допълнителен стимул за подобно финансиране е и липсата на такси за кандидатстване онлайн, за отпускане на кредита, управление и предсрочно погасяване.

Още в края на 2020-а година Първа инвестиционна банка обяви и услугата „Видео консултация" за физически лица, желаещи съдействие при кандидатстване и ползване на ипотечен или потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт и банков пакет. Експертите на ПИБ са на разположение при интерес от някой от тези продукти, от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.